ElektroZurak - Ispunite Kontakt formu i javite se.

ELEKTROZURAK tim uvijek nastoji odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Javite se!

Zastupamo renomirane svjetske proizvođače i ovjeravamo jamstvo
10+ godina iskustva | 3000+ zadovoljnih klijenata

Kontakt

JAVITE NAM SE

Opišite koju ugostiteljsku opremu trebate

Odgovaramo na sve upite u najkraćem mogućem roku. Ako trebate hitan odgovor, nazovite nas što prije na 091 2035 352.

Pripremite potrebne informacije

Što više konkretnih detalja nam date, to će naše rješenje biti bolje. Npr. ako je riječ o novoj kuhinji izuzetno je korisno znati dimenzije prostora. Ako su Vam potrebne grijalice - korisno je znati površinu terase i broja stolova. 

Često postavljena pitanja

PITANJA I ODGOVORI

Često postavljena pitanja

Najčešća pitanja koja dobivamo u naš inbox ili putem telefona. Bez panike, ELEKTROZURAK se brine o Vama. 

DA! Kako radimo sa nekoliko renomiranih proizvođača ugostiteljske opreme, ukupan broj proizvoda koji možemo ponuditi se penje preko brojke 100. Kako se Vi i bilo tko drugi ne bi zagubili u moru ugostiteljskih proizvoda – shvatili smo dvije stvari:

1. Najbolje je direktno se čuti s Vama te kroz telefonski razgovor vidjeti specifikacije Vašeg ugostiteljskog objekta. Tako ćemo smanjiti opremu samo na one koji Vam zaista trebaju te Vam za njih možemo poslati brošuru ili ih pokazati uživo.

2. Većina ugostitelja nema vremena “skrolati” po našem webu čitav dan dok ne pronađu pravu opremu… Stoga i kad bismo imali punu web-stranicu proizvoda – ugostitelji ipak nazovu i kažu u par minuta što zapravo traže.

Neke imamo, a neke nemamo. Ako vas zanima oprema koju smo dostavili i montirali za lokale, hotele ili restorane koje smo uređivali, možemo se naći tamo, pa je pogledate uživo. Neki put je riječ o istim modelima, ali u drugoj dimenziji, pa lako steknete predodžbu o onom što vam treba. Izmjerit ćemo skupa gdje taj element ili vitrina ide i sve će savršeno sjesti na svoje mjesto.

Dostavu opreme možete očekivati za najmanje 5, a najviše 45 dana. To ovisi o ciklusu tvornice te ako oni imaju Vašu opremu na skladištu, odmah nam ih šalju pa mi dostavljamo Vama. Ako nemaju opremu na skladištu, morate pričekate da je proizvedu, što najduže traje 40 dana + 5 dana za dostavu. 

Nudimo gotovinsko, transakcijsko i kartično plaćanje preko POS uređaja. Za korisnike VISA PBZ kartice nudimo plaćanje do 36 rata!

Da – uz naše posredovanje kupujete opremu izravno u tvornici, pa s njima dolazi puna tvornička garancija od 2 godine.

Također servisiramo opremu u svakom lokalu u kojem ugradimo svoju opremu. Puno ugostitelja se žali kako nemaju pravu osobu za servis – mi smo odlučili spriječiti to te biti prva ruka za cijeli proces, od nabave do servisa!

Pokrivamo:

PGŽ i Istru

Naša email adresa:

info@elektrozurak.hr

Nazovite odmah:

ELEKTROZURAK d.o.o.
Adresa: Mavrinci, Novo Naselje 50
51218 Čavle
OIB: 50614217627
Ovlaštena osoba: Ivan Zurak

Copyright © 2022 ELEKTROZURAK d.o.o. | Sva prava pridržana.